Het recht van de sterkste2019-05-08T21:25:30+00:00
Het Recht van de Sterkste titel

 

Lang, lang geleden was Het recht van de sterkste mijn eerste stap op bloggebied. Onder het pseudoniem Cyriel verzorgde ik samen met mijn maat Prosper de inhoud. Prosper nam later afstand, het werd meer mijn persoonlijke blog en José sloot zich aan. De rest is geschiedenis.

Even geduld, ik moet uit de krochten van mijn computer de stukken opduiken en hier plaatsen. Gaat zeker lukken!

mei 2019

Het recht van de sterkste

By |7 mei 2019, 14:23|

  Uit het leven van Robbert Benenbroeck Remco en ik waren in de zomer van 1996 twee weken onafscheidelijk. Zodra mijn ouders onze tent naast hun plek hadden geplaatst, vroeg hij of ik mee ging voetballen. We waren de enige jongens van rond de veertien jaar. Dagen brachten we door op het [...]

 

Cyriel Het Recht van de Sterkste
Prosper Het Recht van de Sterkste