HetIsKoersTijdritTeam

#ridesolo is voor echte tijdrijders. Daarom is dit het uitgelezen moment om met trots jullie het nieuwste Het is Koers-initiatief te presenteren:

HetIsKoersTijdritTeam

Tijdens dit experiment volgen we de twee trainingsbeesten Rolf Snaterse en Tijmen Moltmaker in hun jacht op pure snelheid: hoe snel kunnen zij uit deze intelligente lockdown komen? Trainingsschema’s, data, bloed, zweet en tranen: alles zal de komende tijd voorbij komen en niets zullen zij ontzien – met als ultiem doel de snelste varianten van zichzelf.

Zodra het weer mogelijk is, willen Rolf en Tijmen laten zien dat zij in individuele tijdritten en koppeltijdritten tot de besten van hun generatie behoren. Daar willen ze juist nu in investeren.

Volg deze strijd op www.hetiskoers.nl. Rolf en Tijmen zullen wekelijks blogs en vlogs plaatsen, waarin zij laten zien wat zij gedaan hebben en in zullen gaan op essentiële details als materiaal, voeding en training. Zij tonen zich op hun kwetsbaarst – wat in essentie wielrennen is: het leven in zijn puurste vorm.

Wil je deze helden sponsoren met het snelste materiaal, de beste voeding en de nodige financiële ondersteuning? Neem dan contact op met het management via bastiaanenmaarten@hetiskoers.nl.

Rolf ‘Het Beest’ Snaterse

Geboortedatum 7-3-1982
FTP
321
Gewicht 80

Tijmen ‘volgensmijisdieheupwelweergoed’ Moltmaker

Geboortedatum 13-11-1979
FTP
286
Gewicht 71 kg